Hos NordicCall.dk Vi tilbyder Telefonpasning 24/7 - Læs mere om DøgnService her

Live-Chat

LIve-Chat er den nemmeste og bedste kommunikationsmåde at benytte overfor de besøgende på ens hjemmeside og det er der gode grunde til – en af dem er at det er utrolig nemt og bekvemt for de besøgende at få et hurtig svar uden at man først skal finde telefon frem og ringe.

Med Live-Chat er det også utrolig nemt at påvirke de besøgende til at kontakte Live-chat operatøren hvis der skulle være det mindste spørgsmål undervejs i købsforløbet. Det kan tilmed gøres løbende under købsforløbet.

Live-Chat

Det er også meget nemmere at hjælpe kunden med direkte kundeservice end via telefonen blandt andet fordi det er muligt at sende direkte link til kunden som de blot skal klikke på, hvor det også telefonisk kundeservice kræver mere tid at forklarer kunden hvordan de kommer til et bestemt på hjemmesiden.

Det er også langt nemmere at få brugbart information om kundens tilfredshed via Live-Chat da det er nemt at klikke på hvor tilfreds man er når kunden alligevel sidder med musen i hånden fremfor i telefonen hvor det ofte vil forgå via et tilbageringsopkald og selvom det sker reelativt tæt på det første opkald, så er kunden ofte gået i gang med noget som de ikke ønsker at blive forstyrret i.

HVAD KAN I HJÆLPE MED?

HVAD KAN I HJÆLPE MED?

Live-Chat

Men det har også store konsekvemser hvis hjemmesiden har en live-chat som blot står som offline, så er der lavet undersøgelser der viser at mere end 13% fravælger at handle på hjemmeside udelukkende af på den baggrund.

FAQ

FAQ

Tilmeld jer vores Telefonpasning allerede nu!

Nogen af de mange fordele ved BeskedService

  • Ved at benytte NordicCalls BeskedService er der mange penge at spare.
  • Med NordicCall sikrer I jer tilfredse og loyale kunder, som bliver betjent godt og vil anbefale jer til andre. I vil derfor have en konkurrencefordel i forhold til andre virksomheder, der i dag ikke har en klar strategi i forbindelse med besvarelse af indgående opkald til virksomheden.

Der er mange flere fordele ved at benytte NordicCall Telefonpasning for jeres virksomhed – Læs om dem her.

Tilmeld jer vores Telefonpasning allerede nu!

Følg eller kontakt os på de Sociale medier