BeskedService sikre jeres medarbejdere de rigtige data

Alle opgaver er ikke ens, derfor ved vi at det er forskelligt hvilke informationer de enkelte medarbejdere og afdelinger har brug for, for at kunne hjælpe kunden.

Derfor sørger vi også for at leverer præcis den informationer i de beskeder vi sender, der er nødvendigt for at jeres medarbejder kan hjælpe kunden uden først at skulle undersøge en masse inden.

De informationer vi modtager skal være nok til at jeres medarbejder efter at have læst den kan give kunden et svar.

Hvad er BeskedService?

BeskedService bruges primært af virksomheder som benytter telefonpasning tjenester som sekundær løsning, hvor telefonen har har ringet internt først, når opkaldet så bliver omstillet til NordicCall, så ved vi at virksomhedens medarbejdere er optaget, så sørger vi for at lægge en besked til den medarbejder eller afdeling som opkaldet er til.  På den måde mister man aldrig et opkald i virksomheden.

Specielt udviklet system

Vi har igennem de sidste snart 20 år hjulpet virksomheder med deres telefonpasning og kundeservice, hvilket har givet os en enorm stor viden om hvordan vi bedst kan give vores medarbejders medarbejdere den rigtige information på den rigtige måde, derfor har vi specielt udviklet vores eget system som gør netop dette muligt.

Telefonpasning er ikke blot at besvarer en telefon, men i ligeså høj grad at kunne viderebringe den nøjagtige information, så jeres kunder fårst bedst og hurtigst svar på deres problemstilling.

Hvad koster BeskedService?

Prisen skal ikke være afgørende, derfor koster vores service det samme uanset om I benytter Telefonpasning med BeskedService, så jeres medarbejdere i ro og mag kan læse beskederne og vende tilbage til jeres kunder når de har tid eller om I ønsker at bruge Telefonpasning med viderestilling af opkald, hvor vi først forsøger at omstille opkaldene vi får ind til jeres medarbejdere, hvis der ikke svares, så vil vi automatisk ligge en besked med informationen.  Så I bestemmer altid hvilken service der passer bedst til jer.