Back

Få bedre statistik over jeres opkald med tag

Få bedre statistik over jeres opkald med tag

I en verden hvor kommunikation er nøglen til succes, er det overraskende, at mange virksomheder stadig navigerer i blinde, når det kommer til telefonpasning. Hos KlinikService har vi altid prioriteret gennemsigtighed og effektivitet i vores telefonservice, hvilket har ført til banebrydende innovationer inden for branchen.

Mens mange virksomheder simpelthen håndterer indkommende opkald uden yderligere analyse, har vi hos KlinikService taget et skridt videre. Vi har udviklet et system til at kategorisere opkald – fra fejlopkald til specifikke henvendelser om bogholderi eller konsultationer. Overraskende nok har denne tilgang ikke været almindelig praksis inden for branchen, måske fordi kunderne ikke har været klar over denne mulighed.

Det ændrer vi nu. Vi er stolte over at kunne meddele, at efter mere end 20 års erfaring og håndtering af millioner af opkald, vil vi nu tilbyde vores detaljerede opkaldsanalyse til alle vores kunder. Denne tjeneste er ikke blot en forbedring; den er en revolution inden for telefonpasning.

Vores detaljerede statistikker giver virksomheder uvurderlig indsigt i, hvordan deres opkald fordeler sig procentuelt mellem forskellige kategorier. Denne information er ikke kun værdifuld for at forstå kundernes behov bedre, men også for at optimere interne processer og ressourceallokering.

Det er vores overbevisning, at ved at tilbyde denne service, positionerer KlinikService sig som det førende firma inden for telefonpasning i Norden. Med vores unikke tilgang til opkaldsregistrering og -analyse giver vi vores kunder mulighed for at holde fingeren på pulsen og altid være et skridt foran i forhold til kundeservice.

Det er tid til at se telefonpasning i et nyt lys. Med KlinikService’s innovative løsninger er fremtidens telefonservice her allerede nu. Lad os hjælpe din virksomhed med at omdanne simpel telefonpasning til en strategisk fordel.Mange virksomheder benytter telefonpasning eller telefonservice – kært barn har mange navne mere eller mindre i blinde.

Vi har i vores KlinikService altid benyttet tag af opkald, så kunderne har kunne se hvordan opkald er fordelt på områder, det kunne være fejlopkald, generelt, Bogholderi, Konsultation, men det er ikke noget der har været efterspurgt ellers har kunderne ikke været opmærksomme på muligheden.

Det er naturligvis ærgerligt, da mange virksomheder kunne have gavn af at kunne se hvordan deres opkald procentuelt er opdelt i forskelige kategorier, derfor har vi besluttet at vi vil rulle denne service ud til alle vores kunder.

Det er med stolthed at vi som det eneste telefonpasning firma i norden kan tilbyde det mest detaljeret statistik over de opkald vi håndtere for vores kunder.

Vi har efter mere end 20 år og flere millioner opkald erfareret hvordan vi bedst kan præsentere vores kunder for den mest værdifulde statistik.

Tag