Andre Services

Udenlandske numre, adresservice mm.

Korrektur & oversættelse

Hos NordicCall er vi behjælpelige med mange andre services end telefonpasning og kundeservice.

Vi har et stort antal kompetente medarbejdere, der behersker både skrift og tale på Dansk, Norsk, Svensk, Tysk, Fransk, Finsk, Hollandsk, Spansk, Italiensk og Engelsk.

Vi ser det derfor som en naturlig del af vores service, at tilbyde andre services herunder oversættelse af tekster fra og til ovennævnte sprog, det gælder både oversættelse og korrekturlæsning.

Oversættelser vil altid blive udført af en person, der har det sprog, der skal oversættes til som modersmål for altid at sikre den mest korrekte oversættelse.

Så snart oversættelsen er færdig vil den blive sendt til en kollega med samme nationalitet, som vil udføre korrekturlæsning på oversættelsen.

Telefonpasning på 9 sprog

Til de kunder hvor vi hjælper med telefonpasning og kundeservice, vil der altid blive lavet speak som jeres kunder hører, når de ringer ind.

Men vi hjælper også gerne med speak for alle andre virksomheder, der ikke selv har personalet/udstyret til at indtale speak professionelt eller på det ønskede sprog.

I forbindelse med vores telefonpasningsservice på de nævnte sprog, tilbyder vi også udenlandske numre til næsten alle lande i verden.

Det betyder at hvis I skal starte en webshop i Tyskland, kan vi hjælpe med et lokalnummer, således at jeres kunder kan kontakte jer, uden at skulle betale udenlandsk takst.

Når de ringer, vil de ringe lokalt, og I kan modtage deres opkald, uden at det koster jer dyrt i omstillingsafgifter.

Det er altså en meget økonomisk måde for både jer og jeres kunder.

Adresseservice

Tekst om adresservice

Udenlandske numre

Tekst om udenlandske numre