OM OS

Vi har specialiseret os i at yde personlig og kompetent sekretærservice. Vi er klar med telefonpasning, når i selv eller jeres medarbejdere har andre ting at tage sig til.

Når i viderestiller jeres telefonopkald til os, bliver de besvaret af kompetente og smilende sekretærer, der yder jeres kunder den personlige betjening, de fortjener.

Vores telefonsystem bygger på den nyeste teknologi, og det er specielt udviklet til at støtte vores medarbejdere mest muligt i at levere den bedste kundeservice – til jer og jeres kunder.

Vi modtager henvendelser med udgangspunkt i jeres virksomhed, med jeres firmanavn, og jeres kunder kan aflevere vigtige beskeder uden at skulle tale med en telefonsvarer.

Telefonpasning er en god løsning til virksomheder, der nogle gange har travlt, af og til går til møder og kurser, eller af andre grunde ikke altid selv kan besvare deres telefonopkald. Læs mere om vores telefonservice.

Så har jeres receptionist svært ved at nå alle telefonerne, eller er i træt af selv at lege sekretær – så lad os passe jeres telefon!

Telefonpasning gør livet lettere for jeres kunder, og vores AdresseService gør livet lettere for jer og jeres kolleger.

NordicCall kan nu tilbyde danmarks billigste AdresseService fra kun 175 kroner per måned – Se mere under Andre Services.

woman-headset-laptop-x
quality-satisfaction

NordicCall.dk (NordicCall.dk ejes af EuroCallSpain S.L.) Centervej 46, 3600 Frederikssund

CVR/VAT/NIF: B93223998

Telefon: 7020 9404 Telefax: 70 20 93 03 Website: www.nordiccall.dk E-mail: info(a)nordiccall.dk

Spansk adresse:

EuroCallSpain S.L. Camino de Las Cañadas, Bloque-3-Yunquera 4 1-C ES-29651 Mijas Costa

CVR/VAT/NIF: B93223998

Brug for mere information inden bestilling?

Med vores fleksible løsninger kan vi hos NordicCall løse alle virksomhedernes udfordringer indenfor Telefonpasning, Kundeservice, Live-Chat, E-mail support og Oversættelser.

Hvis I fortsat er i tvivl om servicen hos NordicCall passer til jeres virksomhed, eller har I behov for at tage en dialog om jeres behov, så udfyld formularen her, så kontakter vi jer i det ønskede tidsrum, for at vi sammen kan finde den helt rigtige løsning.

TOP