Hos NordicCall.dk Vi tilbyder Telefonpasning 24/7 - Læs mere om DøgnService her

Funktioner

Funktioner

Du ved, det er vinter i hovedstaden, når den lille havfrue forvandler sig til den afskyelige snemand, og Søerne bliver omdannet til en scene fra Bambi. Når det sker, er det tid til snerydning i København.

Men det behøver hverken være besværligt eller dyrt at få klaret din snerydning. Du kan nemlig nemt tegne en snerydningsaftale med os hos Snevagten A/S. Som Danmarks førende private snerydningsfirma gennem de sidste 10 år og din lokale snerydningsekspert klarer vi alt i i glatførebekæmpelse og snerydning i København.

Og vi har altid gode fordele til både private- og erhverv, bl.a.

  • Døgnberedskab både pr. telefon og mail. Udrykning indenfor 60 minutter ved ekstraudkald.
  • Snerydning og saltning sent på natten, så effekten varer længst muligt
  • Garanti for salt i hele sæsonen til fast lav pris
  • Unik pris- og tilfredshedsgaranti.

København er DK’s hovedstad og derfor naturligvis også centrum for vores gode service og vores topmoderne maskinstationer. Derfor kan vi garantere hurtig udrykning (udrykning indenfor 60 minutter) og kvalitetsbevidst service på snerydning i København – hver gang. Det gælder, uanset om du skal have snerydning til fællesvejen eller klaret virksomhedens parkeringspladser. Med vores snerydning i København slipper du for at ligge søvnløs ved tanken om sagsanlæg og personskade pga. isglatte arealer. I stedet kan du stå op med ro i sindet og grine hele vejen til arbejde af alle de stakler, der står ude i kulden med halstørklæde og sneskovl.

Skal vi klare din snerydning i København? Eller vil du bare gerne høre mere om vores service? Måske bestille en uforpligtende besigtigelse af dine arealer? Så kontakt vores døgnservice på tlf. 38 71 17 00, eller udfyld formularen til højre. Du kan evt. bruge vores prisberegner til at få et hurtigt overslag på prisen af netop din opgave.