Hos NordicCall.dk Vi tilbyder Telefonpasning 24/7 - Læs mere om DøgnService her

Telefonpasning Frederiksberg

Ring eller benyt kontaktformen på denne side

70209404

Telefonpasning Frederiksberg

NordicCall – din lokale samarbejdspartner på Frederiksberg

Sunde kunderelationer er nøglen til en velfungerende og succesfuld forretning. Med en skarp forståelse for og et indgående kendskab til dine kunders karakteristika og behov kan de bedste kunderelationer skabes. Kunderelationer, hvor dine kunder oplever, at de bliver lyttet til, forstået og rådgivet på optimal vis. Hos NordicCall møder vi altid dine kunder med et smil og empati, og vi ser loyale kunder som limen i din virksomhed. Derfor har vi hos NordicCall netop specialiseret os i at tilbyde telefonpasning og kundeservice i øjenhøjde, der nøje er målrettet til netop dine kunder.

Hos NordicCall har vi mange års erfaring med telefonpasning og kundeservice lokalt på Frederiksberg, hvilket gør os til din oplagte samarbejdspartner. Vi håndterer blandt andet telefonpasning for en større pensionskasse på Frederiksberg, hvorfor vi er i daglig dialog med borgere og kunder bl.a. på Frederiksberg. Det betyder, at vi har et stort kendskab til netop dine kunders karakteristika og behov, og vi kan således yde personlig og kompetent sekretærservice – hver gang.

Frederiksberg – en lokal succeshistorie

Vi er glade og stolte af at kunne medvirke til at sikre, at den lokale rottebekæmpelse fungerer hurtigt og effektivt på Frederiksberg. Her modtager vi opkaldet fra en urolig og bekymret borger, der oplever problemer med rotter. Vi beroliger borgeren og sikrer, at vi modtager den korrekte besked. Herefter sender vi denne besked videre i systemet, således at borgeren med rotteproblemer kan få hjælp inden for bare to timer hele døgnet. Her er vores DøgnService et gyldent redskab til at skabe tryghed i lokalsamfundet. Hele døgnet har vi smilende og kompetente sekretærer siddende klar til at hjælpe dine kunder. Vi sikrer, at du kan sove trygt om natten velvidende, at vi videregiver denne tryghed til dine kunder. Med en DøgnService-aftale hos NordicCall opbygger vi værdifulde kunderelationer af højeste kvalitet samtidig med, at du ikke behøver at have medarbejdere, der arbejder om natten, hvilket uden tvivl ville være en bekostelig affære.

Kundeservice, der gør en forskel

Vi tilbyder desuden en lang række services såsom telefonpasning, kundeservice, live-chat, e-mail support og oversættelse – services, som din virksomhed kan drage stor nytte af. Vi sætter altid din kunde først – og vi gør altid vores bedste for, at din kunde skal føle sig i gode hænder. I både skrift og tale er vi specialiseret i at tilbyde kundeservice til alle typer af virksomheder, idet vi hurtigt ’screener’ jeres virksomhed og jeres kunders behov. Med vores telefonpasningsservice kan vi eksempelvis sikre, at I ikke går glip af vigtige opkald. Vi kan enten tage imod besked eller omstille opkald til de enkelte medarbejdere. Vores venlige og servicemindede sekretærer svarer naturligvis også på jeres kunders spørgsmål, så vi sikrer, at jeres kunder får den bedste oplevelse – og således vil forblive loyale samt anbefale jer til andre.

Hos NordicCall er fleksibiliteten i højsædet, og vi tilbyder derfor at modtage opkald fra jeres kunder hele døgnet. Hvis behovet ikke er til at benytte vores døgnservice, så har vi de bedste standard åbningstider på marked, som er alle hverdage fra 8-22 samt i weekenden 9-18 – dette for at sikre, at jeres forretning udviser tilstedeværelse og god service overfor jeres kunder. Vi tilbyder en fleksibel og økonomisk rentabel aftale, hvor du sparer omkostninger til løn, uddannelse, oplæring og sociale ydelser og i stedet kun betaler et fast beløb pr opkald om måneden, hvilket giver fuld gennemsigtighed omkring udgifterne. Samtidig vil du ikke opleve kunder der ringer forgæves, da vi altid har kompetente medarbejdere til at besvare kundehenvendelserne. Gør en forskel for dine kunder i dag og kontakt os for et godt tilbud.

Tilmeld jer vores Telefonpasning allerede nu!

Ønsker du

Telefonpasning?

Kom i gang allerede i dag!
Prisberegner

Prisberegner

DKK.