Hos NordicCall.dk Vi tilbyder Telefonpasning 24/7 - Læs mere om DøgnService her

Telefonpasning Aalborg

Ring eller benyt kontaktformen på denne side

70209404

Telefonpasning Aalborg

NordicCall – professionel kundeservice i øjenhøjde

Troværdig, professionel og kompetent kundeservice har aldrig været vigtigere. Dine kunder er ikke blot nøglen til din virksomheds indtjening – de er ligeledes dine bedste ambassadører ud til omverden. Og med opblomstringen af den ’kollektive intelligens’ bliver det helt afgørende, hvad dine kunder siger om dig på blandt andet sociale medier og TrustPilot. Du kender det sikkert selv: Man undersøger ofte, hvordan andre brugere vurderer virksomheden, før man køber produkter eller ydelser fra virksomheden. Kunder er ikke bare kunder, nej der er stor forskel på typer af kunder, alt efter hvor dine kunder kommer fra. Derfor har vi specialiseret os i at analysere, tilpasse og ’matche’ kunders behov og karakteristika alt efter, hvor de kommer fra. På denne måde kan vi på bedste vis tilbyde dig at ’holde dine kunder i hånden’ og skabe værdifulde kunderelationer for din virksomhed.


Andre der har læst denne side, har også kigget på:

Telefonpasning
Priser
DøgnService
KlinikService

Aalborg – kundeservice med lokalt kendskab

Hos NordicCall har vi gennem mange år samarbejdet med spændende virksomheder i Aalborg, hvilket har givet vores kundeserviceteam et indgående indblik i og viden om de aalborgenske kunders karakteristika og behov. Det betyder, at hvis du har en virksomhed i Aalborg, så kan vi med fordel være din lokale samarbejdspartner. Går du med en drøm at knytte dine kunder endnu tættere til din virksomhed og være førende inden for kundeserviceområdet, så tilbyder vi fleksible og professionelle løsninger, der kan sikre din virksomhed fremtidig vækst og udvikling. Tid, penge og ressourcer kan oftest være barrierer for ikke at give dine kunder den optimale kundeservice. Derfor har vi skræddersyet løsninger til dig, så du kun betaler for de konkrete ydelser, du har brug for.

Vi tilbyder din virksomhed ekstern kundeservice af højeste kvalitet. Vores dedikerede og kompetente kundeserviceteam består af dygtige og smilende sekretærer, der alle gør en ekstra indsats for at give dine kunder den bedste service.

Hos NordicCall tilbyder vi en række services:
– Call center kundeservice
– Telefon service
– Døgnservice
– Live-chat

Jysk telefonpasning med visioner

Vores klare vision er, at det skal være så let og bekvemt for dig som overhovedet muligt at knytte dine kunder tættere til din virksomhed. Samtidig vil vi gerne tilbyde dig en professionel løsning, hvor du kan sove trygt velvidende, at vi tager opkald, skriver emails, chatter og således sikrer, at dine kunder taler godt om din virksomhed. Vi kan hjælpe med alle tænkelige opgaver – alt fra viderestilling af opkald, tage i mod beskeder og sågar klare konkrete opgaver i jeres IT-systemer. Det har aldrig været nemmere at få glade kunder.

Spar penge, tid og ressourcer

Fordelene ved kundeservice outsourcing er mange:

– Din virksomhed sparer penge på en ansat, oplæring og udstyr
– Du bruger ikke unødig tid på at være i dialog med dine kunder
– Og endelig kan du bruge din tid til at vækste din virksomhed

Vi anbefaler derfor, at vi tager en snak om et samarbejde. Vi sætter os hurtigt ind i din virksomhed, så vi konkret kan synliggøre, hvordan vi kan skabe værdi og resultater for din virksomhed og for dine kunder.

Ønsker du

Telefonpasning?

Kom i gang allerede i dag!
Prisberegner

Prisberegner

DKK.